Bröllop

We’re All In This Together

Jag vaknar i princip alltid upp före Rossar på mornarna. Det är trevligt att ha lite egentid på morgonen samtidigt som jag längtar att få vara med Rossar.

En tanke som slog mig denna morgon är att det bästa med vår relation är att vi försöker hjälpa varandra. Hjälpa varandra att må bra. Hjälpa varandra att klara av saker. Hjälpa varandra att få saker och ting gjorda. Hjälpa varandra att hitta det där lilla extra i vardagen som gör att vi njuter lite extra av livet. Hjälpa varandra att stanna upp och pausa, att ta tid för återhämtning och vila.

Ja listan kan nog göras längre än så och visst är det fantastiskt! Att två blir ett är inget soloprojekt, det är en resa vi gör tillsammans.

Av någon anledning kom jag då på den här härliga låten från High School Musical ”We’re All In This Togheter” https://youtu.be/DykVJl6wr_4

Nu är livet inte alltid så glatt och härligt som i denna musikallåt men ändå är det tydligt i denna pandemitid: att vara tillsammans gör skillnad oavsett om det är i en parrelation, på skolan, jobb, i kyrkan eller i något annat sammanhang . Och visst längtar vi nog alla efter celibration (firande) som Zack Efron sjunger om i första versen? Vi drömmer om att få göra vårt bröllop enligt planerna och vi får hoppas det blir så. Vissa omständigheter under denna pandemi kan vi inte rå för, vi får anpassa oss efter förhållandena. Vi hoppas så klart att vi kan genomföra vårt bröllop enligt plan men annars har vi tänkt ut flera alternativ. Det återkommer vi till men just nu har vi fokus på att genomföra det som vi har tänkt.

Tills vidare önskar vi er att ni får hålla er friska och välmående. 💕

Lämna ett svar