Bröllop Information

Nu har bröllopsinbjudan gått ut

Nu har vi skickat ut bröllopsinbjudan till de gäster som vi allra mest i världen vill kommer på våran speciella dag. Inbjudan skickade vi förstås på vårat sätt via en video på Facebook. For inbjudna gästers eyes only.

Detta inlägg är ett försök att måhända på ett alltför tydligt eller på ett krasst sätt säga ut hur landet verkligen ligger till gällande bröllopsinbjudan. Bara de som har fått inbjudan direkt från oss i brudparet, genom exempelvis vårt Facebookevenemang, är välkomna till bröllopsfesten. Givetvis så delar vi inte på etablerade par, så om din bättre hälft är inbjuden så är du också inbjuden. Vid funderingar; mejla ander[at]vestinarna.se!

Du som har fått en inbjudan och vill komma på bröllopet anmäler din medverkan på den här sidan senast 16 maj. Lösenordet har du fått om du fått inbjudan direkt från någon av oss i bröllopsparet. Vi behöver registreringen och dess medföljande kunskap om exempelvis specialkost för att kunna planera bröllopsfesten på bästa sätt. Gästerna ska sedan ha fått bekräftelse via mejlen när de anmält sig.

För gäster som vill delta på vigselgudstjänsten så kommer en separat registrering att finnas tillgänglig vid senare tillfälle, tidigast i slutet på maj månad. Detta för att kunna ta hänsyn till bland annat restriktioner från Sveriges regering och Folkhälsomyndigheten.

Vi önskar inga presenter för vi har redan tillräckligt mycket saker hemma. Vi önskar heller inga blommor. Ge gärna en gåva till välgörenhet istället.

Läs mer på denna sida om praktisk information.

Frågor? Mejla ander[at]vestinarna.se

Lämna ett svar