Information Okategoriserade

Nytt kapitel i livet

Den här sommaren som nu kommer innebär ett nytt kapitel i livet. Då menar jag inte bara att jag får gifta mig med min underbara Johnna och lägga hennes efternamn till mitt (jag kommer heta Rossar Svenneling Vestin).

Det är nämligen så att jag har ett måttband där jag klipper av en tum för varje dag, en form av nedräkning som annars brukar göras av dem som går i pension eller som ska mucka. Det återstår just nu 17 tum på måttbandet vilket innebär att jag har 17 dagar kvar som lärare. Därefter har jag som ett bönesvar fått ett nytt jobb utanför läraryrket och det känns jättespännande. 21 juni börjar jag som verksamhetsutvecklare på IOGT-NTO Sydost med placering i Jönköping.

Jag har fram till idag mest varit en passiv medlem av nykterhetsrörelsen men det har jag ändå varit i olika former sedan jag som liten gick på Filmklubb på Logen David i Mjölby och fick tidningen Struten hemskickad i brevlådan. IOGT-NTO:s medlemstidning Accent var min största förebild när jag var chefredaktör på studenttidning. Det ska bli kul och spännande att själv få vara en del av nykterhetsrörelsen och ta organisationen framåt!

Lämna ett svar