Kattungarna Vilster och Gottfrid
Bröllop

Fyra månader

Det är helt sjukt vad fort tiden går! Idag är det bara fyra månader kvar tills vi gifter oss. Kan knappt fatta det. Ena stunden känns det som tiden går väldigt långsamt och vi önskar att den här pandemin bara försvinner. Andra stunden tittar vi på våra kattungar och ser hur fort de har vuxit upp. Ännu inte helt vuxna men ändå redan hunnit med att bli tonåringar.

Det är många saker kvar att ordna men det mesta har nog redan planerats för. Jag brukar inte vara en sån som lämnar något viktigt åt slumpen, snarare ett problem att jag kanske planerar lite för mycket för säkerhets skull. I slutändan är det inte så viktigt om tidpunkter hålls perfekt, om alla detaljer blir precis som vi tänkt, nej det viktigaste är ju att jag får gifta mig med min älskade Rossar och att vi får fira det tillsammans med varandra och våra bröllopsgäster.

I dessa tider finns det så klart fler osäkerheter än i vanliga fall. När ska vi få vaccin? Hur många kommer ha fått vaccin när vårt bröllop äger rum? Hur kommer smittspridningen vara då? Vilka restriktioner kommer att gälla?

Det kanske verkar konstigt och jobbigt att planera för bröllop i dessa tider men för oss är det självklart: vi vill gifta oss och vi vill trots osäkerheterna och omständigheterna planera för vårt bröllop denna sommaren. Vi har dessutom ganska bra förutsättningar nu att planera bröllopet, få kvällsaktiviteter och annat som drar i oss.

Så nu hoppas vi att vi hinner med allt som är tänkt. Klockan tickar, katterna växer och de första vårblommorna blommar i trädgården.